KSA Logo
23:19
Virtual sports bij TOTO

Virtuele sporten

Nieuw bij TOTO: virtuele sporten! Speel live mee met jouw favorieten sporten, maar dan virtueel.
Nieuw bij TOTO: virtuele sporten! Speel live mee met jouw favorieten sporten, maar dan virtueel.

Virtuele sporten (ook wel virtual sports genoemd) zijn een grafische weergave van live sportevenementen. Net als bij 'echte' sportwedstrijden, kun je vóór en tijdens een event inzetten en de wedstrijd ook nog eens live bekijken.

Het grootste verschil is dat de uitslagen computer gegenereerd zijn. Dit maakt het ten opzichte van echte sportwedstrijden meer een spel waar geluk een grote factor is. Overigens zijn de verschillende wedopties nagenoeg hetzelfde als in ons standaard aanbod.

Het is voor zowel de ervaren als beginnende speler interessant, omdat je geen sportexpert hoeft te zijn om de uitkomst van wedstrijden te voorspellen. Bijkomend voordeel is dat er bij virtuele sporten niet van de standaard seizoenen wordt uitgegaan. Je kunt dus het hele jaar, elke dag meedoen.

Je kunt bij TOTO meespelen met de volgende sporten: voetbal, darts, basketbal, American football en cricket. Houd de website goed in de gaten. Want er komen geregeld nieuwe sporten bij.

Precies zoals je gewend bent bij het meespelen met echte wedstrijden. Zoals gezegd, zijn alle wedopties vrijwel identiek. Het enige verschil is dat wedstrijden bij virtuele sporten een stuk sneller gaan, waardoor je ook sneller weet of je gewonnen hebt. En wie wil dat nou niet?!