KSA Logo
09:15

LIVE wedden

Je herkent het vast wel. Je zit een voetbalwedstrijd te kijken en je voélt dat er een doelpunt in de lucht hangt. Of dat bij die tenniswedstrijd die vierde set er echt wel gaat komen. Dat Max Verstappen vanaf de vijfde plek alsnog gaat winnen, of dat Michael van Gerwen nog een paar 180's gaat gooien. Het is natuurlijk altijd nog maar even afwachten of het daadwerkelijk gebeurt, maar bij TOTO kun je er in ieder geval wel op inzetten met LIVE wedden!

Hoe werkt LIVE wedden?

De naam dekt bij LIVE wedden volledig de lading. Het is het inzetten op gebeurtenissen van een wedstrijd die live bezig is. Naast inzetten vóór de aanvang van een wedstrijd, nu kun je dus ook tijdens de wedstrijd een weddenschap plaatsen.

Wat is het verschil tussen pre game en LIVE wedden?

Met pre game wedden plaats je voor de aftrap van een wedstrijd een weddenschap. Je zet in op gebeurtenissen waarvan jij denkt dat ze tijdens die wedstrijd zullen gaan gebeuren, hoe jij denkt dat de wedstrijd zal verlopen. Met LIVE wedden zet je nog altijd in op gebeurtenissen waarvan jij denkt dat ze gaan gebeuren, maar dan op het moment dat de wedstrijd al bezig is.

Dit heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Je weet al wat meer over de krachtsverhoudingen in het duel en of de teams makkelijk tot scoren komen bijvoorbeeld. De quoteringen worden bij LIVE wedden daar natuurlijk wel op aangepast. Zo zal de quotering voor over 2,5 doelpunten voor een wedstrijd hoger zijn dan tijdens de wedstrijd wanneer het al 1-1 staat.

Waarom zijn wedopties niet altijd beschikbaar tijdens een wedstrijd?

Wanneer er een belangrijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden in een wedstrijd, zoals een penalty, doelpunt of rode kaart, worden alle quoteringen aangepast. Tot deze zijn aangepast is het niet mogelijk in te zetten en zijn de wedopties niet beschikbaar.

Waarom duurt het plaatsen van een bet langer bij LIVE wedden dan bij pre game?

Hoewel 'live' zich laat vertalen als rechtstreeks, kijkt niet iedereen op exact hetzelfde moment naar een wedstrijd. Een tv-kijker heeft altijd te maken met vertraging ten opzichte van iemand die fysiek bij de wedstrijd aanwezig is. Om eventuele voor- of nadelen uit te sluiten en een gelijk speelveld te creëren voor iedere speler zit er een vertraging tussen het inzetten en accepteren van een LIVE weddenschap.

Kan ik pre game met LIVE wedden combineren?

Nee, het is niet mogelijk pre game met LIVE wedden te combineren. De reden daarvoor is eenvoudig; pre game is niet beschikbaar als de wedstrijd is begonnen, en LIVE wedden is pas beschikbaar als de wedstrijd is begonnen.